• Избор на јазик:
  • MK
  • EN
  • SR

Загризи Biters2Go и време е за SHOW!

Вашето ново омилено слатко задоволство Ве повикува да учествувате во новата наградна игра на Facebook страната на Виталиа. Споделувајте го вашиот омилен Biters2Go вкус со вашите фејсбук пријатели...

Kликни тука и дознај повеќе

Виталиа со нови овесни каши за деца, за правилна исхрана од самиот почеток

Виталиа ја збогати линијата на здрави детски производи со две нови Овесни каши и тоа со чоколадо и ванила. Овесните каши се произведени согласно Европските препораки за исхрана кај децата.

Kликни тука и дознај повеќе

Семе од Чиа -
новото име за енергија

Нов производ!

Семето од чиа (salavia hispanica ) e познато уште од времето на древните култури и претставувало значаен извор на енергија на Маите и Инките.

Kликни тука и дознај повеќе

Новости

Бразилските фудбалски фанови појадуваат македонски мусли - Виталиа отсега со извоз во далечниот Бразил!

Компанијата Виталиа која долги години се грижи за здравјето на македонските граѓани, отсега со своите производи го освојува и далечниот Бразилски пазар.

повеќе...

Виталиа избрана за Бр.1 ПО КВАЛИТЕТ и добитник на престижната QUDAL награда

Швајцарска организација ICERTIAS ја избра Виталиа за компанија која нуди апсолутно најдобар квалитет на македонскиот пазар, доделен QUDAL – QUality meDAL 2014/2015.

повеќе...

Виталиа со Халал го зголемува извозот

Производителот за здрава храна “Виталиа” го имплементираше Халал стандардот кој ги содржи
барањата и прописите според шеријатската норма за произведување на храна со Халал квалитет.

повеќе...