• Избор на јазик:
  • MK
  • EN
  • SR

Органски чај од Маточина

Виталиа органски чај од Маточина е 100% билка од маточина

Виталиа органски чај од Маточина е 100% билка од маточина и е произведен во согласност со прописите за органско производство. Билките не содржат пестициди, ја имаат задржано природната арома и освежувачки вкус.

Органскиот чај од маточина се користи за срцева болест (зајакнување на работата на срцето), за чистење на крвта, лечи некои облици на астма, состојба на депресија, за зголемување на апетотот кај изнемоштените луѓе, исклучителен лек за мигрена, главоболка.

Подготовка:
1 голема лажица на органски чај од маточина додадете во 250мл чај во врела вода и оставете го да отстои 15-20 минути.