Достапни во 55 држави во светот

Рецепти

Комбинации од храна за одржување

оптимално здравје и контролиран апетит!

 • Имуно производи

  Имуно производи

 • Жита за појадок/Мусли

  Жита за појадок/Мусли

 • Овесни каши

  Овесни каши

 • Барови

  Барови

 • Ужини

  Ужини

 • Засладувачи

  Засладувачи

 • Напитоци & Чаеви

  Напитоци & Чаеви

 • Масла, семиња,брашно & тестенини

  Масла, семиња,брашно & тестенини

 • Специјализирани производи

  Специјализирани производи

 • Супи, намази и зачини

  Супи, намази и зачини

 • Производи од соја

  Производи од соја

 • Без глутен

  Без глутен

 • Диет/ Без додаден шеќер

  Диет/ Без додаден шеќер

 • Спорт / Протеинска линија

  Спорт / Протеинска линија

 • Нискокалорични

  Нискокалорични

 • Вегетаријански

  Вегетаријански

 • Посно / Веган

  Посно / Веган

 • Детска линија

  Детска линија

 • Органски

  Органски

 • Природна козметика

  Природна козметика

слајд да ги видите сите категории


drag to see all product categories


Калкулатор

за метаболизам

Калкулатор за базален метаболизам

Базалниот метаболизам го проценува количеството на енергија потребна со цел сите органи во организмот да фунционираат правилно. Употребете го нашиот калкулатор за базален метаболизам за да дознаете колку калории вашето тело согорува при одмарање.

Старт

Калкулатор за индекс на телесна маса

Индекс на телесна маса е мерка на процент на телесни масти базиран на висината и тежината кој важи за мажи и жени на возраст од 18 до 65 години. Индексот на телесна маса може да биде индикатор за прекумерна тежина, угоеност, малнутриција или нормална телесна тежина.

Старт

Персонализирана исхрана

Добијте го персонализираниот план на оброци од нашиот нутриционистички тим. Планот е формулиран да ги исполнува...

Testimonials