Информации за испорака

Ценети потрошувачи,

Вашата порачка ќе биде доставена до адресата која ќе ја наведете како адреса за испорака.
Времето на испорака е во период од 2-3 дена, освен во случај на викенд денови или државни неработни денови.

За достава на Вашата пратка ги користиме услугите на Falcon Logistic Courier, и истата ќе биде доставена до адресата која ќе ја наведете за испорака, секој ден (освен недела или државни неработни денови) во период од 08.00 – 17.30 часот.
Пресметката на трошоците за испорака ќе се врши според бруто тежината на вашата порачка.

Бруто тежина Цена на достава
0 – 1 kg 120 ден
1 – 5 kg 130 ден
5 – 10 kg 150 ден
10 – 15 kg 170 ден
15 – 30 kg 180 ден
30 – 40 kg 250 ден

*Ценовната листа е само валидна на територијата на Република Македонија.
За повеќе информации или за проблеми при испораката ве молиме да не контактирате на 02/3217-177 или на contact@vitalia.com.mk.

Ви благодариме!