fbpx

Јазик

Исхрана и Рецепти

Home / Исхрана и Рецепти

Калкулатор за базален метаболизам

Базалниот метаболизам го проценува количеството на енергија потребна со цел сите органи во организмот да фунционираат правилно. Употребете го нашиот калкулатор за базален метаболизам за да дознаете колку калории вашето тело согорува при одмарање.

Старт

Калкулатор за индекс на телесна маса

Индекс на телесна маса е мерка на процент на телесни масти базиран на висината и тежината кој важи за мажи и жени на возраст од 18 до 65 години. Индексот на телесна маса може да биде индикатор за прекумерна тежина, угоеност, малнутриција или нормална телесна тежина.

Старт

Изберете што сакате да гледате

Исхрана
Рецепти

Истакнете ја Вашата внатрешна убавина и справете се со целулитот

Повеќе

Колагенска линија – Поддршка за вашето внатрешно здравје и надворешен…

Повеќе

Отстранете го чувството на вина од вашето мени – „Junk…

Повеќе

Vitalia Super Raw Bars – Junk free, guilt free snacking

Повеќе

Протеинот од грашок – иднината на здравата исхрана

Повеќе

Добијте го персонализираниот план на оброци од нашиот нутриционистички тим. Планот е формулиран да ги исполнува...