Нашиот тим

Нашиот тим се состои од високо мотивирани, посветени и страсни индивидуи, чие професионално искуство и знаење придонесуваат за голема продуктивност и практична реализација на добро воспоставената визија на Виталиа.

Виталиа има повеќе од 250 вработени со полно работно време кои работат во осум сектори: Набавки, Производство, Продажба, Извоз, Развој на производи, Контрола на квалитет, Маркетинг, Сметководство и Технички оддел.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *