Нашата визија

Ние никогаш не сме размислувале за продажба на нашите производи како еднонасочна улица. Редовната размена на информации создава повратни информации кои ни овозможуваат брзо да ги прилагодиме нашите производи за да ги задоволат потребите на пазарот и на потрошувачот.

Со потрошувачот како “мотивирачка сила” се прават постојани напори за подобрување и создавање на нови производи при што најважните предуслови се безбедноста, квалитетот, практичноста и иновативноста. Тоа, накратко, е мисијата и визијата на Виталиа.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *