Кранчи мусли со портокал и чоколадо

375g

Кранчи мусли со портокал и чоколадо  – Микс од крцкави мусли, парчиња темно чоколадо и сушен портокал со извонреден природен вкус и арома, засладени со кафеав шеќер.

Детали за производ

Go Nutri бар со јаболко

25g

Go nutri мусли бар со јаболко 25г е микс од 3 видови интегрални житарици (овес, ориз, пченка) со парчиња сушено јаболко, засладени со кафеав шеќер.

Детали за производ

Go Nutri бар со кајсија и темно чоколадо

25g

Микс од 4 видови интегрални житарици ( овес, ориз, пченка, pж) со парчиња сушена кајсија, декорирано со темно чоколадо.

Детали за производ

Go nutri бар со банана и темно чоколадо

25g

Микс од 5 видови интегрални житарици ( овес, ориз, пченка, јачмен и пченица) со парчиња сушена банана, делумно прелиени со темно чоколадо.

Детали за производ

Go nutri бар со суво грозје и какао прелив

25g

Go nutri мусли бар со суво грозје и какао прелив e микс од 3 видови интегрални житарици овес, ориз и пченка) со парчиња суво грозје делумно прелиени со какао прелив, засладено со кафеав шеќер.

Детали за производ

Go Nutri бар со јагода и бел крем

25g

Микс од интегрални житарици со парчиња јагода, делумно прелиени со бел крем.Go nutri мусли бар е засладен со природни засладувачи: мед, кафеав шеќер Demerara и темно кафеав шеќер Dark Muscovado . Хранлива, лесна и вкусна житна ужина за секој дел од денот.

Детали за производ

Go Nutri бар со капина делумно прелиен со бел крем

25g

Микс од интегрални житарици со парчиња сушена капина, делумно прелиени со бел крем.

Детали за производ

Go Nutri бар со брусница делумно прелиен со бел крем

25g

Микс од интегрални житарици со парчиња сушена брусница, делумно прелиени со бел крем.

Детали за производ

Гранола бар со јаболко и цимет

35g - 210g

Гранола бар со јаболко & цимет е совршена комбинација на овесни снегулки и суво јаболко, засладени со кафеав шеќер. Подготвени се по специјална рецептура која ќе ги изненади вашите сетила и даде долготрајна енергија.

Детали за производ

Кранчи мусли со јаболко и лешник

375g - 600g

Виталиа крцкавите мусли претставуваат добро избалансирана здрава храна со извонреден вкус и арома. Произведени според оригинален рецепт од најквалитетно овошје, житни снегулки и лешник.

Детали за производ

Кранчи мусли со банана и чоколадо

375g - 600g

Кранчи муслите претставуваат е природен извор на важни хранливи материи и идеален извор на енергија за активен ден. Совршено се комбинираат со млеко или јогурт, обезбедуваат лесен и вкусен оброк.

Детали за производ

Кранчи мусли со цитрус

375g - 600g

Виталиа крцкавите мусли претставуваат добро избалансирана здрава храна со извонреден вкус. Произведени според оригинален рецепт со најквалитетни цитрусни плодови, тие го снабдуваат вашиот организам со неопходните јаглехидрати и даваат енергија за активен ден.

Детали за производ