Go Nutri бар со брусница и бел крем

25g

Микс од интегрални житарици со парчиња сушена брусница, делумно прелиени со бел крем.

Детали за производ

Go Nutri бар со капина и бел крем

25g

Микс од интегрални житарици со парчиња сушена капина, делумно прелиени со бел крем.

Детали за производ

Гранола бар со орев и лешник

35g - 210g

2 житни плочки во едно пакување
Гранола бар со орев & лешник совршена комбинација на овесни снегулки и одбрани јаткасти овошја, засладени со кафеав шеќер. Подготвени се по специјална рецептура која ќе ги изненади вашите сетила и даде долготрајна енергија.

Детали за производ

Go nutri бар со суво грозје и какао прелив

25g

Go nutri мусли бар со суво грозје и какао прелив e микс од 3 видови интегрални житарици овес, ориз и пченка) со парчиња суво грозје делумно прелиени со какао прелив, засладено со кафеав шеќер.

Детали за производ

Go Nutri бар со јагода и бел крем

25g

Микс од интегрални житарици со парчиња јагода, делумно прелиени со бел крем.Go nutri мусли бар е засладен со природни засладувачи: мед, кафеав шеќер Demerara и темно кафеав шеќер Dark Muscovado . Хранлива, лесна и вкусна житна ужина за секој дел од денот.

Детали за производ

Go nutri бар со банана и темно чоколадо

25g

Микс од 5 видови интегрални житарици ( овес, ориз, пченка, јачмен и пченица) со парчиња сушена банана, делумно прелиени со темно чоколадо.

Детали за производ

Go Nutri бар со кајсија и темно чоколадо

25g

Микс од 4 видови интегрални житарици ( овес, ориз, пченка, pж) со парчиња сушена кајсија, декорирано со темно чоколадо.

Детали за производ