Go Nutri корнфлекс

250g

Крцкави и вкусни Go nutri пченкарни снегулки без додаток на шеќер, содржат само природно присутни шеќери и мало количество незаситени масти.

Детали за производ

Корнфлекс без додаден шеќер

300g - 500g

Корнфлексот е многу здрав и хранлив производ добиен од пченка. Богат е со скроб, протеини, минерали. Како добар лаксатив ја подобрува работата на цревата. Погодно за дијабетичари.

Детали за производ

Пробиотско колаче со темно чоколадо и лешник

55g

Со својата уникатна рецептура, нашата нова линија на производи збогатени со пробиотици е наменета за сите уние кои практикуваат внес на храна со додадена вредност и функционалност за одржување на внатрешен баланс, добра дигестија и силен имун систем.

Детали за производ

Пробиотско колаче со млечен какао прелив, путер од кикирики и јаткасто овошје

55g

Со својата уникатна рецептура, нашата нова линија на производи збогатени со пробиотици е наменета за сите уние кои практикуваат внес на храна со додадена вредност и функционалност за одржување на внатрешен баланс, добра дигестија и силен имун систем.

Детали за производ

Пробиотско колаче со црвено овошје, чиа семе, прелиено со бел крем

55g

Со својата уникатна рецептура, нашата нова линија на производи збогатени со пробиотици е наменета за сите уние кои практикуваат внес на храна со додадена вредност и функционалност за одржување на внатрешен баланс, добра дигестија и силен имун систем.

Детали за производ

Пробиотска овесна каша со кокос, шумско овошје и бело чоколадо

60g

With its unique recipe, our new line of products enriched with probiotics is intended for all people who practice food intake with added value and functionality to maintain inner balance, good digestion and a strong immune system.

Детали за производ

Пробиотска овесна каша со киноа, малина и чиа

60g

With its unique recipe, our new line of products enriched with probiotics is intended for all people who practice food intake with added value and functionality to maintain inner balance, good digestion and a strong immune system.

Детали за производ