’Ржани снегулки

250g

’Ржаните снегулки се природна и здрава храна. Обилуваат со јагленородни хидрати, витамини и минерали, посебно железо. Ја подобруваат крвната слика и го јакнат организмот. Без додаток на шеќер. Погодно за дијабетичари.

Детали за производ

Пченични снегулки

250g

Пченичните снегулки се неутрална, нетретирана и добро балансирана храна. Произведени се од интегрално зрно пченица, чија семенска лушпа иникулец го содржи најголемиот дел од хранливите вредности: јагленородни хидрати, белковини, билни масти, витамини и минерали. Без додаток на шеќер. Погодно за дијабетичари.

Детали за производ

4 житни снегулки

250g

4 житни снегулки се неутрална, добро балансирана храна, произведена од интегрални житни зрна, чија семенска лушпа и никулец го содржи најголемиот дел од хранливите вредности. Без додаток на шеќер. Погодно за дијабетичари.

Детали за производ

Smoothie TO GO Имуно

150g

Smoothie to go Immuno има нутритивно богати состојки, совршени за зајакнување на имунитетот. Посебно е корисен во зимскиот период, за превенција на грип и настинка.

Детали за производ

Smoothie TO GO Слим Микс

150g

Smoothie to Go Slim&Diet е посебен микс од состојки и вкусови кои го одржуваат оптималното здравје со посебни својства за поддршка на губење на тежината.
Антиоксидантната моќ на калинката и шумските плодови помага во борбата против оксидативниот стрес. Комбинацијата на киноа, овес и амарант му дава на телото витамин Б, минерали како што се цинк, магнезиум, железо, како и диететски влакна што ја подобруваат дигестијата и го штитат имунитетот.

Детали за производ

Smoothie TO GO Детокс

150g

Smoothie to go Detox е совршено искомбиниран да помогне во елиминација на токсините од вашето тело. Дополнително, ја зголемува енергијата и содржи витамии и минерали кои ги подобруваат метаболитичките функции.

Детали за производ