Вегетабилен какао крем

230g

Вкусен, сладок десерт направен со фруктоза. Вегетаријанскиот какао крем е одличен фил за палачинки и прелив за торти и колачи.

Детали за производ

Ливадски мед

450g - 900g

Виталиа ливадскиот мед потекнува од недопрените ливадски предели на Крушево, Македонија. Има извонреден вкус и арома. Ливадскиот мед може да се најде во повеќе бои: од светло жолта до темна, речиси кафеава.

Детали за производ