Кои сме ние

Виталиа Никола ДООЕЛ е компанија за производство и продажба на здрава храна со општа намена за снабдување на домашните и странските пазари со природни и високонутритивни  производи со одличен квалитет и прифатлива цена која одговара на денешниот здрав  животен стил.
Компанијата, која работи од 1993 година, динамично расте, се подобрува од година во година и се наоѓа во водечка позиција на македонскиот пазар за здрава храна.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *