Showing all 4 results

Protein ball with peanuts and raisins

48.00ден
[:en]Innovative recipe and technology applied to create a unique ball shape with superior nutritional value. This protein ball is packed with protein sourced from pea protein, making it ideal for support of your training goals, no matter your lifestyle, as protein contributes to muscle growth. Sweetened with date syrup and maple syrup it is the ultimate healthy snack.[:mk]Иновативен рецепт и технологија применета за да се создаде единствен облик на топка со супериорна нутритивна вредност. Оваа протеинска топка е преполна со протеини добиени од протеини од грашок, штоја  прави идеална за поддршка на вашите тренинг цели, без оглед на вашиот животен стил, бидејќи протеините придонесуваат за раст на мускулна маса. Засладено со сируп од урма и јаворов сируп претставува најдобрата здрава ужинка.[:]