fbpx

Јазик

Нашиот тим постојано расте. Ние секогаш бараме посветени професионалци кои сакаат да работат во динамично опкружување, посветени на ширење на зборот за здрава храна за здрави генерации.

Известете не дали сакате да бидете еден од нив.


Тековни огласи

Oддел:Извоз

Позиција:Комерцијалист за надворешна продажба

Доколку имате искуство во продажба, ве привлекува комуникација со интернационални клиенти и сакате да го искусите задоволството од позиционирање на овој познат македонски бренд на меѓународни пазари, тогаш ова е позицијата за Вас.

Виталиа го почитува трудот на вработените и истиот го вреднува преку пакет бенефиции и бонуси на квартално и годишно ниво.

Обезбедуваме континуирана обука за надградување на работните вештини, пријатна работна средина и топол оброк.

Само избраните кандидати ќе бидат контактирани.

Одговорности
 • Развивање на меѓународната продажната мрежа
 • Одржување на односи со клиенти ширум светот
 • Изнаоѓање на нови клиенти и пласман на нови пазари
 • Изработка на планови за промоција на производи
 • Подготовка на квартални и годишни извештаи
Квалификации
 • Имате завршено високо образование и искуство во продажба
 • Самоиницијативноста и подготвеноста за учење ви се јаки лични карактеристики
 • Го владеете англискиот јазик на високо ниво
 • Самоуверени сте во работата со пакетот MS Office

Доколку сакате да бидете дел од успешниот тим на Виталиа, постојано да го надградувате вашето знаење и сте подготвени да го рпифатите предизвикот, испратете ни ја вашата кратка биографија (CV).

Само избраните канидати ќе бидат контактирани.


Oддел:Истражување и Развој

Позиција:Технолог

Добиј можност да станеш дел од големото семејство на Виталиа.
Во рамките на твојот тим ќе добиеш поддршка за професионално усовршување, како и пријатна колегијална и работна средина.
Обезбедуваме храна и превоз за сите вработени, како и дополнителни надоместоци за редовност на работа. Трудот и ефикасноста ги препознаваме и наградуваме на месечно ниво под мотото “Работник на месецот”, бонуси и други додатоци.

Одговорности
 • Асистирање и самостојно водење на процесот на истражување и развој на нов производ;
 • Развивање на подобрени рецептури на производи;
 • Администрирање на процесите согласно процедурите за развој.
Квалификации
 • Имате високо образование (ВСС) по прехранбена или био технологија/дипломиран технолог, дипломиран инженер технолог или био технолог;
 • Работно искуство не е неопходно, но доколку го имате во областа на технолошки постапки, лабораторија или развој на нови производи ќе имате предност во процесот на селекција;
 • Способни сте за работа во тим;
 • Поседувате самоиницијативност и подготвеност за учење;
 • Солидно го владеете англискиот јазик.
Компетенции специфични за работното место

Дневното работно време на оваа позиција е 8 часа, во една смена, со почеток од 08.00 до 16/00 часот, а по потреба може да се организира и работа во втора смена. Неделното работно време е од понеделник до петок.

Доколку сакате да бидете дел од успешниот тим на Виталиа, постојано да го надградувате вашето знаење и сте подготвени да го рпифатите предизвикот, испратете ни ја вашата кратка биографија (CV).

Само избраните канидати ќе бидат контактирани.


Oддел:Производство

Позиција:Пакувач на машина

Добиј можност да станеш дел од големото семејство на Виталиа.
Во рамките на твојот тим ќе добиеш поддршка за професионално усовршување, како и пријатна колегијална и работна средина. Ви нудиме платен превоз и обезбеден оброк.

Одговорности
 • Собирање на производи од лента
 • Пакување на готови производи во кутии
 • Лепење декларации на производи
 • Физичка активност (постојано во движење,стоење)
 • Следење на технолошки процес
 • Редење на палети
Квалификации
 • Завршено средно образование
 • Дисциплина и мотивација
 • Способност за тимска работа
Компетенции специфични за работното место

Работа во смени

Доколку сакате да бидете дел од успешниот тим на Виталиа, постојано да го надградувате вашето знаење и сте подготвени да го рпифатите предизвикот, испратете ни ја вашата кратка биографија (CV).

Само избраните канидати ќе бидат контактирани.


Oддел:Производство

Позиција:Оператор

Добиј можност да станеш дел од големото семејство на Виталиа.
Во рамките на твојот тим ќе добиеш поддршка за професионално усовршување, како и пријатна колегијална и работна средина. Ви нудиме платен превоз и обезбеден оброк.

Одговорности
 • Работа на линија за производство на барови (преса, ладилник, печка,пакерка и друга опрема)
 • Оперирање со машината согласно работните упатства за безбедно ракување;
 • Почитување и придржување кон процедурата за производство;
 • Обезбедување квалитетен производ согласно НАССР системот и одржување соодветна хигиена во работниот простор;
 • Професионално и безбедно ракување со машината
 • физичка активност (постојано во движење, стоење, кревање на пакети, вреќи….)
Квалификации
 • Завршено средно образование
 • Дисциплина и мотивација
 • Способност за тимска работа
Компетенции специфични за работното место

Работа во смени

Доколку сакате да бидете дел од успешниот тим на Виталиа, постојано да го надградувате вашето знаење и сте подготвени да го рпифатите предизвикот, испратете ни ја вашата кратка биографија (CV).

Само избраните канидати ќе бидат контактирани.


Oддел:Одржување

Позиција:Техничар за одржување

Добиј можност да станеш дел од големото семејство на Виталиа.
Во рамките на твојот тим ќе добиеш поддршка за професионално усовршување, како и пријатна колегијална и работна средина. Ви нудиме платен превоз и обезбеден оброк.

Одговорности
 • Одржување на електриката во објектот
 • Одржување на електрика на машините за пакување
 • Учество во обуки при инсталација на машините
 • Предлага и учествува при избор на нова опрема и усвојување на нови технологии
Квалификации
 • Завршено средно стручно образование (Електро или Машински)
 • Желба за напредување
 • Способност за тимска работа
Компетенции специфични за работното место

Работа во смени

Доколку сакате да бидете дел од успешниот тим на Виталиа, постојано да го надградувате вашето знаење и сте подготвени да го рпифатите предизвикот, испратете ни ја вашата кратка биографија (CV).

Само избраните канидати ќе бидат контактирани.

Не ја гледаш твојата претпочитана позиција, но сепак сакаш да ја испратиш својата биографија, кликни тука

Апликација за вработување


Работна позиција

Department

Position


Информации за апликантот

Целосно име

Датум

Адреса

 Град

Поштенски код

Телефон

Емаил

Позиција за апликација

Дали некогаш сте работеле за оваа компанија?

ДА   НЕ

Ако да, кога?

ЕДУКАЦИЈА

Средно училиште

Адреса

Од

До

Дали матуриравте?

ДА   НЕ

Диплома

College

Адреса

Од

До

Дали матуриравте?

ДА   НЕ

Диплома

Друго

Адреса

Од

До

Дали матуриравте?

ДА   НЕ

Диплома

Друго

Адреса

Од

До

Дали матуриравте?

ДА   НЕ

Диплома

Референци

Ве молиме внесете професионални референци .

Целосно име

Работен однос

Компанија

Телефон

Адреса

Целосно име

Работен однос

Компанија

Телефон

Адреса

Претходно Вработување

Компанија

Телефон

Адреса

Супервизор

Позиција

Почетна Плата

Крајна Плата

Одговорности

Од

До

Причина за заминување

Може ли да го контактираме вашиот претходен супервизор за референци?

ДА   НЕ

Општи услови и потпис

Потврдувам дека моите одговори се вистинити и комплетни според мое знаење.
Ако оваа апликација води кон вработување, разбирам дека лажни или погрешни информации во мојата апликација или интервју може да резултираат со моето ослободување.Исто така можете да...

- Прикачете кратка биографија (CV)
- Прикачете мотивационо писмо
- Прикачете други документи( дипломи, сертификати, референци...)
Селектирајте еден или повеќе документи (pdf, Word, фотографија...) Избрани документи