Разгледајте ги нашите активни огласи

НАШИОТ ТИМ ПОСТОЈАНО РАСТЕ!

 

Доколку сакате да бидете дел од успешниот тим на Виталиа, постојано да го надградувате вашето знаење и сте подготвени да го прифатите предизвикот, испратете ни ја вашата кратка биографија (CV) и мотивационо писмо. Ние секогаш бараме посветени професионалци кои сакаат да работат во динамично опкружување, посветени на ширење на зборот за здрава храна за здрави генерации. Известете не дали сакате да бидете еден од нив.

Тековни Огласи

Технички Инженер - Сектор Одржување и Техничка Служба

Оддел: Техничка Служба / Одржување

Позиција: Технички Инженер

За нас:

Виталиа е лидер во индустријата за здрава храна, со 30 годишно искуство и експертиза во производство на здрави, функционални производи со врвен квалитет. Посветени сме на иновации и извонредност во сите аспекти на нашето работење.

За потребите на нашиот сектор Техничка Служба бараме квалификуван Технички Инженер за Одржување и Развој за да се придружи на нашиот динамичен тим. Идеалниот кандидат ќе биде одговорен за обезбедување непречено функционирање на нашите технички системи и индустриска опрема, како и имплементирање на нови системи за поголема ефикасност.

Потребни квалификации:

• Високо образование (Електротехнички,Машински Факултет)
• Желба за напредување во кариерата
• Способност за ефективно работење во тим

Работни обврски:

• Менаџирање со одржувањето на механичките и електричните системи.
• Оптимизација на перформансите на инсталираната опрема.
• Истражување и предлагање на нова опрема и имплементација на напредни технологии за подобрување на ефикасноста.
• Присуство на обуки за инсталација на машини за подобрување на вештините и познавањата на областа.

Што нудиме:

• Конкурентна плата
• Платени патни трошоци
• Обезбеден оброк.

Како да аплицирате:

Доколку сте подготвени да ја искористите оваа возбудлива можност и да бидете дел од нашата мисија во градење на култура на здраво живеење, ве молиме испратете кратка биографија (CV) на: anai@vitalia.com.mk

Комерцијалист за Надворешна Продажба

Оддел: Надворешна Продажба/Извоз

Позиција: Комерцијалист за надворешна продажба

ВИТАЛИА Никола ДОО, лидер во производство на здрава храна во регионот го проширува тимот.

Зошто Виталиа?

Затоа што веруваме во нашата мисија, со создавање на здрава храна да креираме здрави идни генерации. Затоа што сме тим на професионалци кои го живеат истиот сон: македонски производ препознат во 55 земји ширум светот. Сите области на Компанијата, од Производство до Продажба, имаат заедничка цел: да креираме комплетно задоволство на клиентите, да ги инспирираме потрошувачите кон здрави прехранбени навики и да градиме култура на здраво живеење.

Бараме Комерцијалист за надворешна продажба

Доколку имате искуство во продажба, Ве привлекува комуникација со интернационални клиенти и сакате да го искусите задоволството од позиционирање на овој познат македонски бренд на меѓународни пазари, тогаш ова е позицијата за Вас.

Цел и одговорност на работното место:

 • Управување со односите со клиентите: Градење и одржување на односи со меѓународни клиенти, разбирајќи ги нивните потреби и обезбедувајќи исклучителна услуга.
 • Раст на продажбата: Развивање и имплементација на стратегии за зголемување на продажбата и уделот на пазарот на меѓународните пазари.
 • Истражување на пазарот: Истражување на пазарот за идентификација на трендовите, можностите и потенцијалните нови пазари.
 • Познавање на производот: Комплетна информираност за целосното продажно портфолио и најновите иновации на Компанијата и ефикасна комуникација на информациите со клиентите.
 • Преговарање: Преговарање и склучување договори и дистрибутери и клучни акаунти..
 • Патување: По потреба, патување на меѓународно ниво за средби со клиенти, присуство на саеми и истражување на нови пазари.

Како ќе Ве препознаеме:

 • Имате завршено Високо образование во Бизнис, Маркетинг, Продажба или слично
 • Докажано искуство во продажба
 • Самоиницијативноста и подготвеноста за учење ви се јаки лични карактеристики
 • Го владеете англискиот јазик на високо ниво. Познавањето на останати јазици се смета за предност.
 • Комплетно го познавате и користите MS Office – Excel, Word, PowerPoint, Outlook.

Виталиа го почитува трудот на вработените и истиот го вреднува преку пакет бенефиции и бонуси на квартално и годишно ниво.

Обезбедуваме континуирана обука за надградување на работните вештини, пријатна работна средина и топол оброк. Трошоците за превоз се покриени.

Доколку сакате да бидете член на нашиот успешен тим и сте подготвени да го прифатите предизвикот, испратете ни ја вашата кратка биографија (CV) на следната е-адреса: anai@vitalia.com.mk  

Само избраните кандидати ќе бидат контактирани.

Технолог за Развој

Оддел: Истражување и Развој

Позиција: Технолог за Развој

ВИТАЛИА Никола ДОО, лидер во производство на здрава храна во регионот го проширува тимот.

Зошто Виталиа?

Затоа што веруваме во нашата мисија, со создавање на здрава храна да креираме здрави идни генерации. Затоа што сме тим на професионалци кои го живеат истиот сон: македонски производ препознат во 55 земји ширум светот. Сите области на Компанијата, од Производство до Продажба, имаат заедничка цел: да креираме комплетно задоволство на клиентите, да ги инспирираме потрошувачите кон здрави прехранбени навики и да градиме култура на здраво живеење.

За поддршка на нашиот сектор за Истражување и Развој, бараме ТЕХНОЛОГ.

Цел и одговорност на работното место:

 • Соработка со тимот за Истражување и развој за развивање на нов производ
 • Истражување за состојките, формулациите и процесите за подобрување на квалитетот на производот.
 • Асистирање во извршување на лабораториски проби.
 • Асистирање и самостојно водење на процесот на истражување и развој на нов производ
 • Развивање на подобрени рецептури на производи

Како ќе Ве препознаеме:

 • Имате високо образование (ВСС) по прехранбена или био технологија/дипломиран технолог, дипломиран инженер технолог или био технолог.
 •  Работно искуство во областа на технолошки постапки, лабораторија или развој на нови производи ќе се смета за предност во процесот на селекција.
 • Способни сте за работа во тим.
 • Поседувате самоиницијативност и подготвеност за учење.
 • Солидно го владеете англискиот јазик.

Виталиа го почитува трудот на вработените и истиот го вреднува преку пакет бенефиции и бонуси на квартално и годишно ниво.

Обезбедуваме континуирана обука за надградување на работните вештини, пријатна работна средина и топол оброк.

Трошоците за превоз се покриени.

Доколку сакате да бидете член на нашиот успешен тим и сте подготвени да го прифатите предизвикот, испратете ни ја вашата кратка биографија (CV) на следната е-адреса: anai@vitalia.com.mk  

Само избраните кандидати ќе бидат контактирани.

Магационер

Оддел: Магацин

Позиција: Магационер

ВИТАЛИА Никола ДОО, лидер во производство на здрава храна во регионот го проширува тимот.

Зошто Виталиа?

Затоа што веруваме во нашата мисија, со создавање на здрава храна да креираме здрави идни генерации. Затоа што сме тим на професионалци кои го живеат истиот сон: македонски производ препознат во 55 земји ширум светот. Сите области на Компанијата, од Производство до Продажба, имаат заедничка цел: да креираме комплетно задоволство на клиентите, да ги инспирираме на здрави навики на живеење и да создадеме здрава иднина заедно.

За поддршка на тимот на Магацин Магационер

Oпис на задачите:

 • Прием ,складирање и издавање на роба во магацин.
 • Водење евиденција и составување на документи согласно правилата за водење на магацин.
 • Одржување на ред и хигиена во магацин и околу магацинскиот простор.

Потребни квалификации:

 • Завршено средно образование.
 • Работа со компјутер – основно ниво.
 • Работно искуство на слична позиција ќе се смета за предност.

Од кандидатот се очекува:

 • Лојалност и одговорност.
 • Тимска работа.
 • Организациски вештини и приоритизирање на работните задачи.
 • Способност за завршување на работните задачи врзани со рокови.

Ви нудиме:

 • Работа во динамична,професионална и стимулативна средина
 • Можност за напредување и усовршување во работата
 • Позитивна тимска атмосфера
 • Редовни месечни примања
 • Обезбеден оброк и превоз

Доколку сакате да бидете член на нашиот успешен тим и сте подготвени да го прифатите предизвикот, испратете ни ја вашата кратка биографија (CV) на следната е-адреса: anai@vitalia.com.mk  

Само избраните кандидати ќе бидат контактирани.

Доколку нема активен оглас, а сепак сакате да ни ја испратите вашата биографија (CV), пополнете ги полињата подолу:

Click or drag a file to this area to upload.