Се прикажуваат сите 7 резултати

Веган Паштета | Лук

67.00ден

Вегетаријанската паштета од соја со дискретна арома на лук претставува вкусен посен и диететски оброк. Погодна е за дијабетичари, без холестерол, може да ја користат деца и сите оние кои се грижат за своето здравје.

Веган Паштета | Маслинки

67.00ден

Вегетаријанската паштета од соја со дискретна арома на маслинка претставува вкусен посен и диететски оброк. Погодна е за дијабетичари, без холестерол, може да ја користат деца и сите оние кои се грижат за своето здравје.

Веган Паштета | Печурки

67.00ден

Вегетаријанската паштета од соја со дискретна арома на печурка претставува вкусен посен и диететски оброк. Погодна е за дијабетичари, без холестерол, може да ја користат деца и сите оние кои се грижат за своето здравје.

Веган Паштета | Пиперка

67.00ден

Вегетаријанска паштета од соја со дискретна арома на пиперка претставува вкусен посен и диететски оброк. Погодна е за дијабетичари, без холестерол, може да ја користат и деца и сите оние кои се грижат за своето здравје.

СоВита Соино Млеко | 9 Витамини

177.00ден

СоВита со 9 витамини и калциум е соино млеко во прав со одличен природен вкус и арома. Соиното млеко е здрав производ кој лесно сварлив со висока нутритивна вредност. Произведено е од Генетски Немодифицирано соино зрно и е извор на протеини, витамини, минерали и бавносогорувачки јаглехидрати.

СоВита Соино Млеко | Ванила

177.00ден

СоВита ванила е соино млеко во прав со одличен природен вкус и арома на ванила. Соиното млеко е здрав производ кој лесно сварлив со висока нутритивна вредност. Произведено е од Генетски Немодифицирано соино зрно и е извор на протеини, витамини, минерали и бавносогорувачки јаглехидрати. Не содржи холестерол, лактоза и глутен. Лесно е за подготовка: 2 лажички СоВита соно млеко во прав растворете во 250 мл топла или млака вода и промешајте.

СоВита Соино Млеко | Натурал

177.00ден

СоВита натурал е соино млеко во прав со одличен природен вкус. Соиното млеко е здрав производ кој лесно сварлив со висока нутритивна вредност. Произведено е од Генетски Немодифицирано соино зрно и е извор на протеини, витамини, минерали и бавносогорувачки јаглехидрати.