Се прикажуваат сите 2 резултати

Прикажи 9 12 18 24

Без-Глутенски Бар | Бадем, Ванила и Темно Чоколадо

42.00 ден

Водење здрав начин на живот со безглутенска храна никогаш не било вака и лесно, со помош на Виталиа. Виталиа направи барови кои ви го чуваат здравјето. Со едноставна комбинација на малини, киноа, ванила и темно чоколадо уживајте во секоја пауза од денот. Користејќи природен засладувач стевиа, овозможивме бар со висока нутритивна вредност, наменет за здрава ужинка.

Без-Глутенски Бар | Малина, Ванила и Темно Чоколадо

42.00 ден

Водење здрав начин на живот со безглутенска храна никогаш не било вака и лесно, со помош на Виталиа. Виталиа направи барови кои ви го чуваат здравјето. Со едноставна комбинација на малини, киноа, ванила и темно чоколадо уживајте во секоја пауза од денот. Користејќи природен засладувач стевиа, овозможивме бар со висока нутритивна вредност, наменет за здрава ужинка.