Прикажан е еден резултат

Кранчи Мусли | Тропикал

209.00ден

Виталиа Кранчи Тропикал се мусли микс од тропски овошки и житарици. Збогатена мешавина со калциум и магнезиум која нуди изобилство на здравствени бенефиции. Виталиа крцкавите мусли претставуваат добро избалансирана здрава храна со извонреден вкус и арома. Произведени според оригинален рецепт од најквалитетно овошје и житни снегулки.