Се прикажуваат сите 2 резултати

80% Протеин од Сурутка | Натурал

307.00ден

Протеинот од сурутка претставува комбинација од протеин од овчја и козја сурутка содржи големо количество протеини дури 80% како и мало количество заситени масти. Протеинот од сурутка со висок протеински состав од 80% пред се е наменет за спортисти и физички активни лицa, кој придонесува за градење на мускулна маса и подобрување на физичките перформанси.

Протеин од Грашок

100.00ден

Протеин од грашок во прав е суплемент добиен од екстракција на протеин од зрно грашок. Претставува идеален додаток во производи за зголемување на количината на протеин. Протеинот од грашок е од растително потекло и хипоалерген. Протеинот од грашок ги содржи сите девет основни аминокиселини кои вашето тело не може да ги создаде и мора да ги добие од храна.