Се прикажуваат сите 9 резултати

Бронховит

250.00ден

Бронховит е 100% природен диететски производ подготвен од малтекс- јачменов слад, соин лецитин, екстракт и етерични масла од лековити растенија: нане, мајчина душица, бозел, камилица, шипка, липа.

Гроздов Слад | Маџун

448.00ден

Гроздовиот слад - маџун е извонреден природен производ добиен од гроздовиот сок на најквалитетните видови виновa лоза од македонското поднебје. Содржи гроздов и овошен шеќер, хидросолубилни витамини (B1, B2, B3, B6 и C), минерали, (К, Na, Ca, P, Fe), танини, флавоноиди, органски киселини.

Екстракт од Јачменов Слад | Малтекс

159.00ден

Малтексот од Виталиа претставува природен производ добиен со екстракција на целото - интегрално јачменово зрно. По конзистенција е како медот, со темнокафеава боја и со изразен вкус и миризба на слад. Во својот состав содржи јагленихидрати, протеини, витамини од Б групата ( Б1, Б2, Б4, Б5, Б6), витамин Е и провитамин А, како и минерали ( Na, K, Ca, Mg, Fe).

Јаворов Сируп | Класа А

555.00ден

Виталиа јаворовиот сируп класа А е 100% природен производ со врвен квалитет од А класа која се смета за класа со најдобар квалитет. Се карактеризира со темна боја која е знак за богата содржина на минерали (калциум, железо, магнезиум, натриум) и витамини (Б1, Б2, Б6, Ц). Виталиа јаворовиот сируп класа Ц можете да го користите како здрава замена за шеќер во напивки и разни видови слатки.

Ливадски Мед

316.00ден638.00ден

Виталиа ливадскиот мед потекнува од недопрените ливадски предели на Крушево, Македонија. Има извонреден вкус и арома. Ливадскиот мед може да се најде во повеќе бои: од светло жолта до темна, речиси кафеава.

Ливадски Мед

638.00ден

Виталиа ливадскиот мед потекнува од недопрените ливадски предели на Крушево, Македонија. Има извонреден вкус и арома. Ливадскиот мед може да се најде во повеќе бои: од светло жолта до темна, речиси кафеава.

Овошен Шеќер | Фруктоза

116.00ден

Фруктозата е природен, високо растворлив шеќер кој има најјака засладувачка способност од сите видови на шеќери, така во однос на белиот шеќер има два пати поголема засладувачка моќ. Со консумирање на фруктозата пред оброк се намалува чувството на глад, што е корисно во случај да сакате да ја регулирате телесната тежина. Нејзините корисни својства се изразени и при спортување, гојазност како и при диета, кај диабетес без инсулинска зависност.

Стевиа Засладувач

243.00ден

Виталиа Стевиа е природен и здрав засладувач кој потекнува од растението Stevia rebaudiana, познато како “сладок лист“ употребуван од страна на индијанските племиња пред повеќе од стотици години токму поради своите извонредни карактеристики.

Стевиа Ќесички | 40 x 1г

150.00ден

Виталиа Стевиа е единствената природна алтернатива за белиот шеќер со низок гликемиски индекс што го прави овој производ идеален за диетална исхрана. Како резултат на единствениот вкус и природната слаткост се препорачува за намалување на телесната тежина и одржување на витка фигура.