Прикажан е еден резултат

Прикажи 9 12 18 24

Чај | Тахебо

128.00 ден

Денешното темпо на живот често пати на исцрпува ментално и физички. Негативните последици од урбаниот начин на живеење можеме да ги неутрализираме со внесување на храна која ја подобрува нашата психофизичка кондиција и делува на нашето здравје. Направете нешто повеќе за себе. Изберете производ кој одговара на Вашите потреби. Чајот ТАХЕБО е еден од прекрасните дарови на природата кој потекнува од Јужна Америка и се добива од внатрешната кора на дрвото Тахебо познато под името „Ipe Roxo“ кое расте во неконтаминираните озонски области на Андите каде воздухот е чист и свеж, ослободен од смог, гасови и пестициди. Како ТАХЕБО чајот ќе му помогне на Вашиот организам?