Се прикажуваат сите 4 резултати

Прикажи 9 12 18 24

Веган Паштета | Лук

67.00 ден

Вегетаријанската паштета од соја со дискретна арома на лук претставува вкусен посен и диететски оброк. Погодна е за дијабетичари, без холестерол, може да ја користат деца и сите оние кои се грижат за своето здравје.

Веган Паштета | Маслинки

67.00 ден

Вегетаријанската паштета од соја со дискретна арома на маслинка претставува вкусен посен и диететски оброк. Погодна е за дијабетичари, без холестерол, може да ја користат деца и сите оние кои се грижат за своето здравје.

Веган Паштета | Печурки

67.00 ден

Вегетаријанската паштета од соја со дискретна арома на печурка претставува вкусен посен и диететски оброк. Погодна е за дијабетичари, без холестерол, може да ја користат деца и сите оние кои се грижат за своето здравје.

Веган Паштета | Пиперка

67.00 ден

Вегетаријанска паштета од соја со дискретна арома на пиперка претставува вкусен посен и диететски оброк. Погодна е за дијабетичари, без холестерол, може да ја користат и деца и сите оние кои се грижат за своето здравје.