Се прикажуваат сите 12 резултати

Веган крем со какао и лешник

196.00ден

Богат, со извонредна текстура и исклучително примамлив, ништо нема подобар вкус од неодоливиот вкус на нашиот Веган крем со какао и лешници.

Диет џем од Аронија

161.00ден

Диет џемот од аронија е произведен по традиционален рецепт, со 70% свежо овошје кое потекнува од чисти и еколошки оранжерии. Џемот е заблажен со фруктоза - овошен шеќер, а со тоа, содржи 35% помалку калории отколку регуларен џем. Традиционалната подготовка овозможува да се задржат сите нутритиенти од овошјето во самиот џем.

Диет џем од јагода

161.00ден

Диет екстра џем од јагода е произведен по традиционален рецепт од 55% свежо овошје кое потекнува од еколошките и чисти овоштарници од Македонија. Засладен е до фруктоза – овошен шеќер и содржи 35% помалку калории во однос на регуларните џемови. Традиционалниот начин на подготовка овозможува диет џемот да ги задржи сите хранливи состојки присутни во плодот.

Диет џем од кајсија

161.00ден

Диет екстра џем од кaјсија е произведен по традиционален рецепт од 55% свежо овошје кое потекнува од еколошките и чисти овоштарници од Македонија. Засладен е до фруктоза – овошен шеќер и содржи 35% помалку калории во однос на регуларните џемови. Традиционалниот начин на подготовка овозможува диет џемот да ги задржи сите хранливи состојки присутни во плодот.

Диет џем од кајсија со Стевиа

90.00ден

Диететскиот екстра џем од кајсија со Sweet Stevia засладувач произведен е по оригинален рецепт од 60% свежи кајсии кои потекнуваат од еколошките и чисти овоштарници од Македонија произведени со специфична технологија со која се овозможува зачувување на вкусот и хранливите состојки на овошката.

Диет џем од капина

179.00ден

Диет екстра џем од капина е произведен по традиционален рецепт од 55% свежо овошје кое потекнува од еколошките и чисти овоштарници од Македонија. Засладен е до фруктоза – овошен шеќер и содржи 35% помалку калории во однос на регуларните џемови. Традиционалниот начин на подготовка овозможува диет џемот да ги задржи сите хранливи состојки присутни во плодот.

Диет џем од праска

139.00ден

Диет екстра џем од праска е произведен по традиционален рецепт од 55% свежо овошје кое потекнува од еколошките и чисти овоштарници од Македонија. Засладен е до фруктоза – овошен шеќер и содржи 35% помалку калории во однос на регуларните џемови. Традиционалниот начин на подготовка овозможува диет џемот да ги задржи сите хранливи состојки присутни во плодот.

Диет џем од слива

129.00ден

Диет екстра џем од модри сливи е произведен по традиционален рецепт од 55% свежо овошје кое потекнува од еколошките и чисти овоштарници од Македонија. Засладен е до фруктоза – овошен шеќер и содржи 35% помалку калории во однос на регуларните џемови. Традиционалниот начин на подготовка овозможува диет џемот да ги задржи сите хранливи состојки присутни во плодот.

Диет џем од слива со Стевиа

90.00ден

Произведен е по оригинален рецепт од 60% свежи сливи кои потекнуваат од еколошките и чисти овоштарници од Македонија.

Засладен со стевиа кој овозможува овој ектра џем да има 40% помалку калории од традиционалните џемови.

Протеински крем со кикирики и какао

242.00ден

Не мора да спиете за да сонувате убави нешта. Овој сладок намаз е направен од кремаст путер од кикирики во комбинација со нискомаслено какао и малку сол.

Протеински млечен крем со кикирики

242.00ден

Дали сте љубител на путер од кикирики? И, ви требаат протеини за добар перформанс во теретана или на терен? Не барајте повеќе, создадовме вкусен крем од путер од кикирики и протеин од сурутка со малку млеко за да ја добиеме таа мазна, кремаста текстура што едноставно ја обожавате.

Протеински млечен крем со лешник

228.00ден

Заборавете на се и заљубете се во кремасто млечен рај од лешници и протеини од сурутка. Препуштете се на овој вкус кој дефинитивно ќе ви ги исполни сите сетила – како и да сакате! Едноставно, грабнете ја лажицата!