Се прикажуваат сите 5 резултати

Прикажи 9 12 18 24

Пробиотска Oвесна Kаша | Киноа, Малина и Чиа

40.00 ден

Со својата уникатна рецептура, нашата нова линија на производи збогатени со пробиотици е наменета за сите уние кои практикуваат внес на храна со додадена вредност и функционалност за одржување на внатрешен баланс, добра дигестија и силен имун систем.

Пробиотска Овесна Каша | Кокос, Шумско овошје и Бело Чоколадо

40.00 ден

Со својата уникатна рецептура, нашата нова линија на производи збогатени со пробиотици е наменета за сите уние кои практикуваат внес на храна со додадена вредност и функционалност за одржување на внатрешен баланс, добра дигестија и силен имун систем.

Пробиотско Колаче | Путер од Кикирики и Јаткасто Овошје

39.00 ден

Нова генерација на функционална ужина - Вкусно динамично дуо од кремаст путер од кикирики, крцкави јатки и неодолив какао прелив преточено во пробиотско колаче на иднината. Едно колаче содржи 3 билиони пробиотици и 5 различни “gut-friendly” бактерии, над 55% овесни снегулки и изобилува со растителни влакна, додека истовремено е без додадени шеќери.

Пробиотско Колаче | Темно Чоколадо и Лешник

39.00 ден

Нова генерација на функционална ужина - Пробиотско колаче со темно чоколадо, надополнето со ароматичната крцкавост на лешникот кое ќе ви ги задоволи нутритивните потреби за енергетичен ден. Едно колаче содржи 3 билиони пробиотици и 5 различни “gut-friendly” бактерии, над 55% овесни снегулки и изобилува со растителни влакна, додека истовремено е без додадени шеќери. Со својата уникатна рецептура, нашата нова линија на производи збогатени со пробиотици е наменета за сите уние кои практикуваат внес на храна со додадена вредност и функционалност за одржување на внатрешен баланс, добра дигестија и силен имун систем.

Пробиотско колаче | Црвено Овошје, Чиа Семе, и Бел Крем

39.00 ден

Со својата уникатна рецептура, нашата нова линија на производи збогатени со пробиотици е наменета за сите уние кои практикуваат внес на храна со додадена вредност и функционалност за одржување на внатрешен баланс, добра дигестија и силен имун систем.