Се прикажуваат сите 3 резултати

Прикажи 9 12 18 24

Таан | 100% Интегрален Сусам

251.00 ден

Таанот е природен производ подготвен според традиционален рецепт од висококвалитетен македонски сусам, без додаток на масло и адитиви. Има одлична хранлива и енергетска вредност. Tаанот има изразени диететски и терапевски својства.

Таан | 100% Интегрален Сусам

403.00 ден

Таанот е природен производ подготвен според традиционален рецепт од висококвалитетен македонски сусам, без додаток на масло и адитиви. Има одлична хранлива и енергетска вредност. Tаанот има изразени диететски и терапевски својства.

Хељда

114.00 ден

Хељдата претставува природен извор на минерали и витамини од кои: железо (помага во формирање на црвени крвни клетки и хемоглобин во крвта, и овозможува нормално снабдување на метаболизмот со енергија), цинк (помага во одржување на нормален метаболизам на јаглехидратите и репродуктивниот систем), калциум, јод, фосфор, бор, цинк, магнезиум, органски киселини и пектин, а од витамини содржи витамини од Б групата и витамин А.