Се прикажуваат сите 3 резултати

Го Нутри – Корнфлекс

93.00ден

Крцкави и вкусни Go Nutri пченкарни снегулки без додаток на шеќер, содржат само природно присутни шеќери и мало количество незаситени масти.

Корнфлекс Без Додаден Шеќер

127.00ден

Корнфлексот е многу здрав и хранлив производ добиен од пченка. Богат е со скроб, протеини, минерали. Како добар лаксатив ја подобрува работата на цревата. Погодно за дијабетичари.

Корнфлекс – Без додаден шеќер

189.00ден

Корнфлексот е многу здрав и хранлив производ добиен од пченка. Богат е со скроб, протеини, минерали. Како добар лаксатив ја подобрува работата на цревата. Погодно за дијабетичари.