vitalia-delivery

*Ценовната листа е само валидна на територијата на Република Македонија.
За повеќе информации или за проблеми при испораката ве молиме да не контактирате на 02/3217-177 или на contact@vitalia.com.mk.

Ви благодариме!

Информации за достава и начин на плаќање

 1. Вашата нарачка ќе биде процесирана во моментот на поставување на истата и финализирање на исплатата. 

  Начинот на плаќање на онлајн нарачката е исклучиво со дебитна или кредитна картичка Visa/Master Card, Maestro, преку системот за онлајн плаќање Cpay.

  Времето на испорака е во период од 3 работни дена, освен во случај на викенд денови или државни неработни денови.

  Доставата се врши секој работен ден од 8.30 до 17.30 часот. Пред да се достави пратката доставувачот е должен да Ве контактира на дадениот телефон за да Ве извести за доставата и да се договорите за времето и/или евентуалната промена на локацијата за достава.


 2. Цената на чинење на доставата ја добивате при извршување на нарачката на нашата веб страна во делот “Кошничка“. Доколку нарачката ја правите преку порака на нашите Facebook или Instagram профили ќе бидете известени преку порака. Во случај нарачката да ја правите телефонски, операторите од Контакт центарот ќе Ве известат за цената на доставата.
 3. Доставата се врши на цела територија на Република Северна Македонија и цената на чинење за секој производ е иста без разлика на локацијата на која се доставува. 
  Пресметката на трошоците за достава се врши според бруто тежината на вашата нарачка според тарифникот на доставната служба Eco Logistic Service со која Компанијата има склучено договор.