Прикажан е еден резултат

Зелена глина за надворешна употреба

259.00ден

Зелената глина се истакнува како најефикасна меѓу многуте типови глина кои постојат. Таа е најценетото природно козметичко средство со извонредно регенеративно и ревитализирачко дејство врз кожата.