СУПЕР КОЛАЧИЊА ВИТАЛИА збогатени со суперхрана

Здрави колачиња? Да, здравите колачиња постојат и имаат одличен вкус. Со цел да водиме здрав животен стил есенцијално е да се консумираат здрави десерти и закуски, покрај другите оброци, за да добиеме комплетен и нутритивен оброк.

Продолжи со читање

Разликата меѓу природните супи и супите со вештачки адитиви

Супата е оброк кој најчесто нè потсетува на убавите домашни моменти, уживајќи во топла чинија мешавина од зеленчуци. Брзото темпо на живот понекогаш може да го одвлече вниманието од здравите и вкусни оброци. Затоа ги создадовме Виталиа супите кои се природен извор на зеленчук, семиња, хималјаска сол и зачини.

Продолжи со читање