Се прикажуваат сите 2 резултати

Пченично интегрално брашно

71.00ден

Интегралното пченично брашно е вашиот прв чекор кон здрава исхрана. Интегралното пченично брашно е направено од целото зрно и во себе ги содржи највредните хранливи состојки, витамини и минерали кои потекнуваат од лушпата на зрното, без додаток на адитиви и конзерванси.

Р’жано интегрално брашно

71.00ден

Интегралното ржано брашно е здрава храна која изобилува со минерали и витамини. Направено од целото зрно и во себе ги содржи највредните хранливи состојки, витамини и минерали кои потекнуваат од лушпата на зрното, без додаток на адитиви и конзерванси.