Се прикажуваат сите 3 резултати

Прикажи 9 12 18 24

Протеинско Топче | Кикирики и Суво Грозје

56.00 ден

Иновативен рецепт и технологија применета за да се создаде единствен облик на топка со супериорна нутритивна вредност. Оваа протеинска топка е преполна со протеини добиени од протеини од грашок, што ја  прави идеална за поддршка на вашите тренинг цели, без оглед на вашиот животен стил, бидејќи протеините придонесуваат за оджување и раст на мускулна маса. Засладено со сируп од урма и јаворов сируп претставува најдобрата здрава ужинка. Додадените кикирики и суво грозје нудат дополнително нудат и одличен вкус.

Протеинско Топче | Темно Чоколадо

53.00 ден

Иновативен рецепт и технологија применета за да се создаде единствен облик на топка со супериорна нутритивна вредност. Оваа протеинска топка е преполна со протеини добиени од протеини од грашок, што ја  прави идеална за поддршка на вашите тренинг цели, без оглед на вашиот животен стил, бидејќи протеините придонесуваат за оджување и раст на мускулна маса.

Протеинско Топче | Црвено Овошје

56.00 ден

Иновативен рецепт и технологија применета за да се создаде единствен облик на топка со супериорна нутритивна вредност. Оваа протеинска топка е преполна со протеини добиени од протеини од грашок, што ја  прави идеална за поддршка на вашите тренинг цели, без оглед на вашиот животен стил, бидејќи протеините придонесуваат за одржување и  раст на мускулна маса. Засладено со сируп од урма и јаворов сируп претставува најдобрата здрава ужинка.