Кои производи ќе ви ги обезбедат потребните протеини за активен и здрав живот?

Крајот на месец мај носи неколку интересни случувања за љубителите на активниот живот, а тоа значи дека за нив тр...

Продолжи со читање

Нутригенетика – најновиот тренд во нутриционизмот-сега и кај нас, како резултат на соработката меѓу Виталиа и Жан Митрев Клиник

Кога два тима докажани во својата област ќе се спојат, неминовно се создава нешто ново, вредно и корисно. Благода...

Продолжи со читање