Нутригенетика – најновиот тренд во нутриционизмот-сега и кај нас, како резултат на соработката меѓу Виталиа и Жан Митрев Клиник

Кога два тима докажани во својата област ќе се спојат, неминовно се создава нешто ново, вредно и корисно. Благода...

Продолжи со читање