Се прикажуваат сите 3 резултати

Прикажи 9 12 18 24

Галети | Мултижитни

51.00 ден

Мултижитни галети се комбинација од интегрални жита: пченица, рж, јачмен. Вегански производ - погоден за луѓе кои не конзумираат храна од животински потелко и мед. Се употребуваат за грицкање или за подготовка на лесен оброк во комбинација со џем, крем, млечен намаз или свеж зеленчук.

Галети | Оризови

51.00 ден
Галетите се комбинација од ориз и интегрален ориз. Без додаден шеќер, Без холестерол. Се употребуваат за грицкање или за подготовка на лесен оброк во комбинација со џем, крем, млечен намаз или свеж зеленчук. Производот е погоден за вегани.

Галети | Пченкарни

53.00 ден

Се употребуваат за грицкање или за подготовка на лесен оброк во комбинација со џем, крем, млечен намаз или свеж зеленчук. Производот е погоден за вегани. Пченкарните галети се комбинација од ориз и интегрален ориз. Без додаден шеќер, Без холестерол.